Werk aan je Continu Verbeter vaardigheden 

Behaal een erkend Lean certificaat in een Yellow Belt of Green Belt opleiding

Wij werken intensief samen met 12Mprove, de beste opleider in Lean

Interactieve bijeenkomsten met veel oefenen en "gaming"

Masterclass

MPR Mens Proces Resultaat organiseert met regelmaat verdiepende masterclasses. Thema's wisselen regelmatig. Kijk hieronder welke masterclass er aan komen en wat de data zijn.

Masterclass Strategie-executie

Medio maart zal deze plaatsvinden. Onderwerpen:
- Lerende organisatie
- Hoshin Kanri en strategische planning
- Performancemanagement
Ontvang gratis het boek Strategie-executie met een ziel

Duur 4 uur. Kosten € 145 per persoon

Workshop goeroe: Marc van Mierlo

Lean Trainingen 

MPR Mens Proces Resultaat heeft via 12Mprove een accreditatie van de University of Cardiff en traint volgens het LCS kwaliteitssysteem. Onze Lean trainingen worden ondersteund door een E-learning waardoor we op de klassikale dagen meer tijd en aandacht hebben voor interactie en vaardigheden.

Yellow Belt Lean

Na het volgen van de Yellow Belt Lean training ben je in staat de "Lean-taal" te begrijpen. Ook werk je actief mee aan het weghalen van verspillingen in je eigen werk. We leren je eigen processen te verbeteren en nieuwe werkwijzen te borgen in je werk. De training bereid je eerst voor via een E-learning en daarna pas je de theorie toe op een actieve trainingsdag.

Voor wie?

De Yellow Belt training is voor iedereen geschikt die met Lean te maken krijgt. Je kunt de training bij MPR volgen in een Open Inschrijving of via een Incompany training, speciaal op maat gemaakt. Mocht je na de Yellow Belt de smaak te pakken krijgen, dan kun je via MPR een Green Belt Lean opleiding volgen. Met een Green Belt Lean certificaat op zak, ben je een projectleider Lean voor kleine verbetertrajecten.

Voor de Zorg hebben wij een specifieke E-Learning ontwikkeld.

Prijs

De Yellow Belt Lean Open Inschrijving kun je al voor € 275 volgen. De E-Learning volg je thuis en daarna schrijf je je in op een van onze Yellow Belt vaardigheidsdagen (virtual classroom). Deze kun je zowel overdag als in de avond volgen. Na het goed afsluiten van de Yellow Belt ontvang je een internationaal erkend certificaat LCS 1a.

Green Belt Lean

De Green Belt training is een verdiepende opleiding, waarin tijdens de 4 klassikale dagen nadruk ligt op vaardigheid en techniek. De training wordt ondersteund met een E-Learning waar een ieder op eigen tempo de theorie kan bestuderen. In de klassikale dagen staan we steeds kort stil bij de theorie en passen daarna de theorie toe op diverse praktijk simulaties. Zo wordt een maximaal leerrendement behaald. 

Onze gecertificeerde trainers hebben maximaal ervaring in de praktijk, zodat ze weten waar ze het over hebben en in staat zijn een goede verbinding te maken tussen theorie en de praktijk.

Voor wie?

De Green Belt training is voor iedereen geschikt die actief met de Lean technieken aan de slag wil. Je kunt na de opleiding aan de slag met verbeter-initiatieven gericht op structurele verbetering van processen en activiteiten. Ook leren we je hoe je collega's mee kunt nemen in de nieuwe stappen, zodat jij het begin kunt zijn van de olievlekwerking.

Prijs

De Green Belt Lean open inschrijving kost € 1.750 inclusief de E-Learning.

Green Belt Incompany kost € 7.750 waarin we 8 tot 10 deelnemers kunnen opleiden. 

Neem contact op met MPR voor startdata en meer mogelijkheden.

Ja, ik wil meer informatie over de trainingen van MPR

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.