Over ons

Waar veel bedrijven die zich richten op continu verbeteren zich bezig houden met procesoptimalisatie, wil MPR Mens Proces Resultaat zich vooral bezig houden met de menskant. En natuurlijk moet er een resultaat zijn. Maar de kern zit bij de mens. Met consultants aan boord met jarenlange ervaring in het vak in diverse sectoren helpen wij u graag uw problemen aan te pakken. En daarbij zijn we eerlijk, menselijk maar ook vooruitstrevend.

Alle consultants van MPR Mens Proces Resultaat hebben zeker 1 ding gemeen; de ongeremde passie voor hun vak!

Maak kennis met het enthousiaste team van MPR

Marc van Mierlo

Eigenaar en managing partner. Master Black Belt Lean Six Sigma. 
Continu verbeteren is mijn passie. Ik help graag bedrijven all the way van 0 tot een organisatie die langzaam de contouren gaat vertonen van een lerende organisatie en de vruchten daarvan plukt. In trainingen breng ik graag mijn passie met veel enthousiasme over. Kernpunten; pragmatisch, conceptueel, empathisch en resultaatgericht (hard op het proces, zacht op de mens)

MPR Partners

MPR Mens Proces Resultaat werkt actief samen met MPR Partners. Hiermee borgen wij kennis en kunde door het hele land.

Hier kun je jezelf voorstellen en kort uitleggen wat je doet. Wat maakt jou uniek, hoe kun je je klanten helpen? Je hoeft niet veel te schrijven. Het is zelfs een goed idee om je teksten kort en simpel te houden - de meeste mensen lezen liever niet zoveel op een scherm.