U zoekt, wij helpen...

Wij kennen meestal niet het precieze antwoord op uw vraag. Ons adviesproces begint bij het zichtbaar maken van de logica die de huidige situatie in stand houdt. Tijdens een eerste gesprek gaan we met u op zoek naar wat u wilt bereiken en waarom het nog niet zover is. We toetsen mogelijke oplossingsrichtingen. Onze diensten proberen we aan te laten sluiten op deze inzichten. 

Wij leveren graag maatwerk. Tenslotte is iedere klant anders. Bekijk hier wat we u kunnen bieden

Wat wij voor je doen

Strategie en strategie executie (resultaat)

MPR helpt u in de stappen om te komen tot een nieuwe strategie! We creëren samen met jou nieuwe KPI's, scherpe meetbare doelen en we zorgen dat deze goed geborgd worden in de dagelijkse operatie. De aanpak die we daarvoor inzetten is het Hoshin Kanri proces. Vanuit deze Hoshin Kanri begeleiden we uw organisatie in een goede en effectieve dialoog in alle lagen van de organisatie.


Lerende en wendbare organisatie (agility)

Het creëren van lerende organisatie vergt meestal behoorlijk wat effort en vooral tijd. Met een mix van Agile, Lean, OBM helpen we de gehele organisatie op weg in deze transformatie. Een lerende organisatie betekent dat er een cultuur van continu verbeteren is. We leggen u graag uit wat dit precies betekent en hoe u daar komt.

Data-analyse en KPI's
 

Met onze kennis van Six-Sigma en statistiek helpen waar u graag valide KPI's te bouwen gekoppeld aan de processen die van belang zijn voor het behalen van uw doelen.

Proces- en ketenoptimalisatie (proces)

Het wordt binnen de meeste bedrijven wel onderkent dat het niet op orde hebben van processen een probleem kan zijn. Maar hoe optimaliseer je deze op een goede en duurzame manier. Hoe bekijk je procesdata en op welke manier borg je procesverbeteringen. MPR helpt u graag op weg.

Wat wij nog meer voor je doen

Klantwaarde optimalisatie (resultaat)

Alle optimalisatie vraagstukken starten bij de eindklant. Een goed beeld van de klant en klantreis maken het verschil. Zowel intern als extern. 
Wij brengen voor u de klantreis in kaart, vertalen de wensen en eisen door in de vorm van standaards. Ook faciliteren we klantarena's en werken we met Kano-onderzoeken.

Coaching en Leiderschap (mens)

Leiderschap, gedrag en houding hebben alles te maken met een organisatie waarin continu verbeteren en zelforganisatie 'ingebed' zijn. We zijn sparringspartner, coach of interim manager. Ook welpen wij met een het onderzoeken van kernwaarden en gedragingen binnen de organisatie (Organization Behaviour Management). Met de nodige kennis van NLP, OBM en senior coaching aan boord zit u in veilige handen.

Strategie-executie met een Ziel

Het boek Strategie-executie met een ziel neemt je stapsgewijs mee in het opzetten van een nieuwe strategie binnen je organisatie. Hoshin Kanri is hierin een bewezen best-practice. Bestel hem via deze website met 5% korting!

Ik wil graag een vrijblijvend oriëntatie gesprek met MPR

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.